Szabadidős tevékenységek

  • gallery
  • gallery
  • gallery

Dínópark

Kalandozz az őskorban! Fedezd fel csodás ősi környezetben lévő, nemzetközi múzeum minősítéssel rendelkező, mozgó, hangot adó 35 dínó fajt, amelyek közt egyedülálló módon megtalálod az egykori Magyarország területén élt összes dinoszauruszt is, teljes életnagyságban.

Játék – Ha szeretsz játszani, korlátlanul, rengeteg játékot ingyen kipróbálhatsz. Például a végtelenségig játszhatsz az ugrálóvárban. Szuper élményként vár a vízi dodgem, és még sok más játék, meglepetés vár! A Dínó Völgyben egyedül a nagy értékű, elektronikus dínó ride-ért kell fizetni, de az is nagyon kedvezményes, minimalizált áron áll rendelkezésre.

Élő Show – Parkunkban három óránként lehetsz aktív résztvevője az Élő Dínó Show műsorunknak, ahol segíthetsz szelídíteni, majd sétáltatni egy 4 méteres, élő dínót. Ha megsimogattad, meg is etetheted, és ha van kedved hozzá, fogócskázhatsz vele, a többi gyerekkel együtt, fantasztikus filmbe illő élményeket szerezve.

Az Élő Dínó Show mellett a színpadon színházi, bábszínházi előadásokkal, illetve élő koncertekkel is szórakoztatunk. A műsorokról az interneten tájékozódhatsz. (a műsorváltozás jogát fenntartjuk)

Részletek: dinoparkeger.hu